Aanmelden lidmaatschap

Als lid ontvangt u de nieuwsbrief en berichten van de buurtpreventie. Niet regelmatig maar steeds als er iets nieuws te melden valt. Deze berichten worden ook op deze website geplaatst. Als lid kunt u, of uw kinderen of kleinkinderen, natuurlijk mee doen met alle activiteiten van de wijkvereniging.

Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard met vermelding van Naam en Adres

De contributie bedraagt € 15,00 per jaar. Gaarne overmaken op ING-rekening NL65 INGB 0003 5039 45 tnv Wijkvereniging Ooievaarsnest.

In het vervolg ontvangt u jaarlijks een herinnering van onze penningmeester.

Lees hier een uitleg van de penningmeester over de noodzaak van ContributieWelkom!

Het is belangrijk een sterke wijkvereniging te vormen.

In de contacten met de gemeente en zeker als het een soort onderhandelingen betreft, staan we een stuk sterker als (vrijwel) iedere wijkbewoner lid is van de wijkvereniging. Het bestuur, via de penningmeester, voert daarom voortdurend actie iedereen lid te maken.

Voor nieuwe bewoners van de wijk heeft Ton Muurmans een welkomsfolder ontworpen met daarop zoveel mogelijk informatie over de wijk en de directe omgeving. Zodra bekend is dat we weer nieuwe "buren" hebben wordt er contact gezocht en daarbij kan dan de folder ingezet worden.

Deze welkomsfolder staat ook als PDF op onze website en opent na een klik op Folder. (Het is een forse PDF dus eventjes geduld). Als het nou niet bij het bestuur bekend is dat er nieuwe bewoners zijn dan kunnen de naaste buren misschien een hint geven naar deze website en deze folder.